2. elokuuta 2014

Kesäkuvia

Heinäkuu mennä heilahti. Laitan kuvakoosteen kuukauden kohokohdista, pienistä reissuista, joita ehdimme kaiken "pakollisen" lomapuurtamisen, ullakon ja ulkorakennuksen raivauksen, siivouksen, matonpesun, puutarhanhoidon ynnä muun mukavan lomassa tehdä.

Yksi alkukuun päivä kului mukavasti Okra-maatalousnäyttelyssä Oripäässä. Kovasti meitä taas yritettiin sovittaa tilallisen saappaisiin, vaikka olimme vain asiasta kiinnostuneita suomalaista maataloutta arvostavia messuvieraita. Hämäläisiä kun olemme, jo pitkään suunnitellut porakone- ja saumurihankinnat, joista taannoin kirjoitin, tuli tehtyä vasta näyttelyssä.

Söpö vaaleanpunainen lehmä.
Vähemmän söpö kalkkuna.
Kihlajaispäivänämme suuntasimme Parolannummelle perinnepäivään panssarivaunujoukkojen 95-vuotisjuhlallisuuksia seuraamaan. Ohjelmassa oli kenttähartaus, sotilasmusiikkia, kaluston ohimarssi ja esittelyä sekä taistelunäytös. Olin varma, että isänmaan virsi kajahtaisi komeammin kuin koskaan, mutta jouduin pettymään. Varusmiesten laulu oli vaisua, mutta huuto säväytti: "Meillä ei säikytä, meillä ei surra - iske ja murra!"

Varusmiessoittokunnan tahtiin.

Moottoriongelmia ohimarssissa.
 Hiekka pöllyää taistelunäytöksessä.
Näihin kuviin ja tunnelmiin... tai ei sittenkään. Lopuksi vähemmän sotainen kuva kotipihasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti