31. tammikuuta 2012

Kylmää kyytiä

Kotoisen kuntoradan latujen hoito on jälleen kerran ollut vähän niin ja näin. Lumisateiden jälkeisiä tasauksia on saanut odottaa ja latu on huollon jälkeenkin ollut ikävillä makkaroilla. Eilen reistasi valaistus ja yllättävä pimeys oli tehdä tepposet alamäessä. Onneksi kyseessä oli ohimenevä häiriö eikä kaupungin säästötoimi, joten loppulenkki sujui valoisissa tunnelmissa.

Pakkanen ei meitä pelota. Takka viritetään valmiiksi ja kotiin tultua tuli tuoheen ja vesipannu kiehumaan niin arjen juhlahetki on valmis: kuumaa mehua hyisen lenkin jälkeen takkatulen loisteessa. Sulaa sormet ja sydämet, lämpimässä suihkussa loput.


Talven kemikaalilöytö on ollut Blistexin ProtectPlus -huulivoide. Valmistaja uskoo tuotteeseen, koska lupaa rahat takaisin tyytymättömille. Kuivuutta, kylmyyttä, kuumuutta, viimaa ja aurinkoa vastaan taistellaan luonnon omin antimin. Vehnänalkioöljy kosteuttaa, kehäkukkaöljy rauhoittaa, glyseriini palauttaa kosteustasapainon, candelinaöljy muodostaa viimalta suojaavan pinnan, kun vielä aurinkosuojakerroin on 30, kelpaa liikkua säässä kuin säässä. Ainakin pakkanen ja viima ihmeaineella talttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti