22. kesäkuuta 2011

Rullaati rullaa

Rullaahan se arki. Töissä on ollut antoisia päiviä, paljon kotikäyntejä ja vanhainkotivierailuja, aurinkoisia ihmisiä ja elämänviisauksia. Tänään tekivät vanhainkodilla juhannuksen kunniaksi vihtoja. Kaupungin miehet olivat tuoneet tarvittavat ainekset, joista asukkaat askartelivat itselleen saunakaverin. Kyllä oli taito vielä ysikymppiselläkin hyppysissä.

Työn lisäksi myös liikunta on maistunut. Lenkillä on oltu jo kahdesti tällä viikolla, reitti tosin on kilometrin lyhyempi kuin keväisin ja syksyisin, koska asuinalueiden liepeet on vaihdettu maalaismaisemiin. Kartanon pihapiirin halkova metsäinen tie, lainehtivat pellot ja joen ylitys takaavat levon, jos ei kropalle, niin silmälle ainakin.

Viime hölkkäkaudella maltoin pitää liikuntapäiväkirjaa tasan kymmenen viikkoa. Into lopahti rankkaan Kesäyön marssiin. Tänä vuonna on jo kahdestoista kirjaamisviikko menossa, joten tästä on hyvä jatkaa syksyyn asti. Päivät lyhenevät jo. Lomalla vihkoon ei liiemmin merkintöjä tullut, lenkki viikossa ja yksi liikunnaton viikko, mutta ilmeisesti juuri sopivasti lomalaiselle, koska nyt tuntuu, että virtaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti